HAGYOMÁNY ÉS MINŐSÉG TALÁLKOZÁSA

EZ A CORTESI TERMÉKEK VONZEREJE

KávékülönlegességekSzeretünk kávézni és szeretjük a jó kávét, fogyasszuk azt reggel, délben vagy este. A minőségi kávé pedig már alapkövetelmény, ahogy a széles kínálat is. Tejjel vagy tej nélkül, röviden, hosszan, különböző pörköléssel, mindig a legnagyobb szakértelemmel elkészítve. Laktózérzékenyek számára is.
Helyben sütött péksüteményekRopogós és omlós tészták, sós és édes sütemények, különleges receptúrák, válogatott alapanyagok. Péksüteményeink ínycsiklandó ízviláguk mellett gazdag fehérjeforrásnak és élelmirost-forrásnak minősülnek, gondosan, helyben készülnek. Az ételallergiások, gluténérzékenyek és az egészségtudatos táplálkozást követők is biztosan találnak kínáltunkban számukra is megfelelő finomságot.
Kézműves szendvicsekEgy sűrű nap rohanásában biztos pont lehet egy energiát adó, fejedelmi szendvics. Köszönhetően a helyben készült bagettek, croissantok, paninik széles választékának és a gondos tárolásnak, minden napszakban frissen kerül vásárlóink elé. Alapanyagaink között megtalálhatóak a legzamatosabb hazai zöldségek és legkiválóbb hazai kézműves tejtermékek, húskészítmények. Vegetáriánusokra, és húsimádókra is gondoltunk amikor szendvicseinket megálmodtuk.Cukrászsütemények


Legyen akár édes apróság vagy sós teasütemény, ismerős ízvilág vagy nem kóstolt újdonság, minden süteményünk magában hordozza azt a különleges figyelmet, amelyet visszatérő vásárlóink már jól ismernek. Csábító ízek, valódi gyümölcsből, vagy könnyű, főzött krémekből készült egészséges sütemények, esetleg hedonista különlegességek nálunk mind megtalálhatóak. Az ételallergiásokra is külön gondolunk választékunk összeállításánál.


Különleges KenyérválasztékA kenyér nekünk több, mint egyszerű termék. Kenyereinket szeretettel hazai, minőségi lisztből, adalékanyagok hozzáadása nélkül készítjük. Előnyben részesítjük a hagyományos eljárásokat, miközben gondosan óvjuk termékeink egyedülálló, karakteres ízét. A teljes kiörlésűt szereti? A magos a kedvence? A rozskenyeret keresi? A foszlós fehér a favorit? Nálunk mind van! Ahogy gluténmentes és szénhidrátcsökkentett is.